fbpx

Autorijles bij Rijschool 5 Sterren

Je rijbewijs halen is misschien wel de grootste boost van je zelfvertrouwen die je kunt krijgen. Zelfstandig de weg op, terwijl alle verkeersregels en situaties je bekend zijn en je hier automatisch op handelt. De een heeft dit zo onder de knie, de ander heeft wat meer lessen nodig. Maar of je er nu tegen opziet, of dat autorijles je relatief gemakkelijk afgaat, bij Rijschool 5 Sterren vind je de rijstijl die bij jou past.Autorijles Amsterdam

Als gecertificeerde rijschool, geeft 5 Sterren betrouwbare autorijles. Met al ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van cursisten naar hun rijbewijs, hebben wij heel wat leerlingen zien slagen. Een gezakte leerling wordt altijd goed door ons opgevangen met een aanvullend pakket, maar natuurlijk werken wij er continu aan om de mogelijkheid te zakken zo klein mogelijk te maken. Daarom is er naast autorijles nu ook een cursus Theorie te volgen bij Rijschool Amsterdam. Ook kun je op de helft van je pakket autorijles, een Tussentijdse Toets aanvragen (T.T.T.). Tijdens deze toets krijg je zicht op de gang van zaken bij het CBR, op jouw eigen vorderingen en kun je vrijstellingen verdienen op het uitvoeren van de speciale verrichtingen bij het uiteindelijke rijexamen.

Rijschool 5 Sterren geeft autorijles voor iedere cursist. Dat betekent dat iedere instructeur is opgeleid om met alle soorten cursisten om te gaan. Zo geven zij onder meer vrouwvriendelijke rijlessen, rijlessen voor cursisten met rijangst en faalangst, spoedcursussen en rijlessen volgen de RIS-methode. Mede aan de brede opleiding van de instructeurs en hun jaren aan rijke ervaringen, heeft rijschool 5 Sterren haar hoge slagingspercentage te danken!

Vraag een vrijblijvende proefles aan via de website, of bel 020 – 2101832. Deze kunnen wij dan meteen voor u inplannen. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of een e-mail sturen indien u graag extra informatie wilt.