fbpx

Autorijschool Amsterdam

Ben je op zoek naar een betrouwbare autorijschool Amsterdam waarbij de kans groot is dat je slaagt? Dan heb je bij Rijschool 5 Sterren gevonden wat je zoekt! Sinds 1992 is Rijschool 5 Sterren een autorijschool in Amsterdam met een scherpe prijs, een hoge kwaliteit en een erg hoog slagingspercentage. Die hoge kwaliteit waarborgen wij door onze unieke manier van lesgeven.

Professionele begeleiding

Al je rijlessen bij Autorijschool Amsterdam 5 sterren zullen worden begeleid door een vaste instructeur. Deze instructeur is (vanzelfsprekend) hoog opgeleid. Je instructeur geeft bij Autorijschool Amsterdam lessen die gestructureerd en logisch zijn opgebouwd. Hierdoor kan je zelf duidelijk zien wat je al kan en wat je nog gaat leren.autorijschool Amsterdam

Aangepast op jouw tempo en wensen

Daarnaast worden alle lessen aangepast aan jouw tempo! Jij geeft aan hoe hoog dit tempo ligt en wij zullen jou hierbij verder helpen en begeleiden. Dit maakt Autorijschool Amsterdam ook zo bijzonder.
Ook biedt rijschool 5 Sterren je de unieke mogelijkheid om bijvoorbeeld een cursus rijangst te volgen. Hierin leert Autorijschool Amsterdam jou om zonder angst te rijden en wordt de kans van slagen alleen maar groter! Deze methode is de kracht van de Autorijschool Amsterdam en heeft ervoor gezorgd dat het slagingspercentage zo hoog is.

Een scherpe prijs

Naast dat rijschool 5 sterren een zeer betrouwbare en kwalitatief goede autorijschool in Amsterdam is, is ook de prijs een groot pluspunt. Het is mogelijk om losse rijlessen, een pakket (rijlessen en het praktijk-examen) of een 5-sterren lespakket (hier zit naast de rijlessen en het praktijk-examen ook een examen-garantie bij inbegrepen) te kopen bij  de autorijschool. Op deze manier kan jij zelf kiezen wat voor jou het meest geschikt is.

Flexibel

Kortom; ben je op zoek naar een flexibele rijschool? Een autorijschool in Amsterdam waarbij de kwaliteit hoog ligt en de prijzen laag? Meld je dan snel aan via Rijschool Amsterdam.