fbpx

Kom ook rijlessen bij de beste rijschool!

Onder rijscholen bestaat ontzettend veel concurrentie om de beste Rijschool Amsterdam te zijn. Iedere rijschool zet meerdere technieken in. Helaas zorgen niet al die technieken ervoor dat cursisten ook daadwerkelijk bij de beste rijschool gaan rijden. Bij 5 sterren verzekeren je op meerdere manieren dat je veilig leert rijden én waar voor je geld krijgt.

Afgelopen decennia is de wens en de nood om het rijbewijs te halen gigantisch toegenomen. Het CBS meldt dat er twintig jaar geleden, zes miljoen personenauto’s in Nederland waren. In 2015 waren was dat aantal al gestegen naar bijna acht miljoen. Verklaringen zijn dat steeds meer vrouwen en ouderen ook auto zijn gaan rijden. Daarnaast wordt de auto steeds meer onmisbaar met betrekking tot ons werk. Het is daarom niet alleen een wens van rijscholen om de beste rijschool te zijn, maar ook zeer zeker een nood.Beste Rijschool Amsterdam

Rijschool 5 Sterren houdt de structuur aan die door de loop der jaren is ontstaan. Dit betekent dat iedere cursist beschikking krijgt over zowel een vaste instructeur en een vaste lesauto. De instructeur leer je al kennen tijdens de proefles. Doordat deze instructeur blijft behouden totdat jij jouw rijbewijs haalt, is het wél belangrijk dat je een klik hebt met jouw instructeur. Loopt het niet lekker? Dan kunnen wij altijd een andere instructeur voor je regelen. Een vaste instructeur is van belang omdat deze een goed overzicht heeft over jouw vorderingen. Ook weet een vaste instructeur wat jouw sterke en zwakke kanten zijn, waardoor hij jou effectief kan helpen verbeteren en vooruitgaan.

Om de beste rijschool te kunnen zijn, bieden wij natuurlijk veel verschillende rijlestrajecten aan. Naast het reguliere lespakket en de spoedcursus, kun je bij ons ook terecht voor vrouwvriendelijke rijschool Amsterdam, rijden vanaf 16 of 17 jaar en de vernieuwde RiS-methode!

Maak kennis met rijschool 5 Sterren, de beste rijschool!