fbpx

Rijschool 5 Sterren geeft de beste rijlessen

Het halen van het rijbewijs is een van de meest functionele prestaties die je in je leven kunt behalen. Het maakt het makkelijker om boodschappen te doen, van en naar het werk of naar familie te reizen en uitstapjes te maken met vrienden. Door het nemen van rijlessen  bij rijschool 5 Sterren, kun jij op weg naar onafhankelijkheid. Nooit meer wachten op een vertraagde trein, om moeten reizen via een uitgevallen metro of tram, of afhankelijk zijn van anderen. Rijschool 5 Sterren helpt jou graag de weg op.Rijlessen Amsterdam

Voor iedere cursist zijn er passende rijlessen. Reguliere lessen, maar ook voor de student die met spoed zijn of haar rijbewijs nodig heeft. Of de student die het liever iets rustiger aan doet. Voor deze studenten geven we les volgens de RiS methode. RiS staat voor rijden in stappen, en is een ideale manier voor de meer onzekere cursus om te beginnen met rijlessen. Bij deze methode leer je ieder onderdeel onafhankelijk van elkaar onder de knie krijgen. Pas als het ene onderdeel volledig onder de knie is, begin je met het leren van het andere onderdeel. Natuurlijk blijf je ieder aangeleerd onderdeel nog wel iedere les oefenen.

Rijschool Amsterdam

Rijlessen bij Rijschool Amsterdam duren zestig minuten. Dankzij de ruim twintig jaar ervaring in het geven van rijlessen, weten we dat dit de optimale duur van een les is. Een kortere les betekent dat er te weinig tijd is om écht iets te kunnen leren. Immers, er moet eerst even ingereden worden, voordat het echte leren begint. Lessen langer dan zestig minuten zijn vaak te uitputtend, waardoor een cursist oververmoeid raakt en de nieuwe vaardigheden niet meer goed leert.

Wil jij ook controle over het stuur? Krijg meer onafhankelijkheid in jouw leven met rijlessen van Rijschool 5 Sterren en neem contact voor een proefles of een intake rijles via het formulier op onze website, of bel ons voor meer informatie.