fbpx

Rijles Amsterdam

Wil je graag vlot je rijbewijs behalen? Boek een rijles Amsterdam bij Rijschool 5 Sterren. Al ruim 20 jaar zijn wij een begrip in Amsterdam en omgeving. Een rijles Amsterdam bij Rijschool 5 Sterren is niet alleen voordelig, maar ook bieden wij hoge kwaliteit. Ons slagingspercentage is hoger dan de rest in onze omgeving. Meld je daarom vandaag nog aan voor een vrijblijvende proefles.

Waarom kiezen voor onze rijschool?

Een rijles Amsterdam kun je natuurlijk inplannen bij bijzonder veel rijscholen. De keuze is reuze in Amsterdam en daar zijn wij ons ook bewust van. Toch denken wij dat juist onze rijschool de beste keuze voor jou is! Wij worden goed beoordeeld door onze eigen cursisten: gemiddeld met een 4,9 uit 5. Bekijk onze Google reviews maar eens. Ons streven is dat onze leerlingen hun rijbewijs in een keer behalen. Gezien onze ruime ervaring lukt dat in veel gevallen ook! Wil je graag een rijles Amsterdam inplannen? Dan ben je bij Rijschool 5 Sterren aan het juiste adres.

Hoog slagingspercentage

In vergelijking tot de meeste andere rijscholen in onze regio, hebben wij een ontzettend hoog slagingspercentage. Veruit de meeste cursisten slagen in een keer. Wil jij ook graag je rijbewijs in een keer behalen? Kies dan voor een rijles Amsterdam bij Rijschool 5 Sterren. Wij zullen er alles aan doen zodat ook jij in een keer slaagt.

Onze rijomgeving

De kop van deze pagina is rijles Amsterdam. Dat wil echter niet zeggen dat wij geen rijlessen aanbieden in de omliggende regio. Naast Amsterdam bieden wij namelijk ook rijlessen aan in de regio’s Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Duivendrecht, Badhoevedorp en Zwanenburg. Ben jij woonachtig in een van deze plaatsen? Dan kun je uiteraard ook rijlessen bij ons inplannen.

Stap-voor-stapmethode

Als je een rijles Amsterdam boekt, wil je er natuurlijk verzekerd van zijn dat je je rijbewijs snel behaald. Met onze ruime ervaring hebben we de ideale methode opgesteld. Wij werken met onze eigen stap-voor-stapmethode, waarbij je stapsgewijs leert autorijden. Dat is de meest efficiënte manier om te leren. Met behulp van onze methode is de kans dat je in een keer slaagt bijzonder groot. Niet voor niets hebben wij zo’n hoog slagingspercentage!

Autorijden wanneer het jou uitkomt

Het is belangrijk dat je je goed voelt tijdens je rijlessen. Je moet ontspannen kunnen rijden, zodat je er helemaal bij bent. Dat vinden wij natuurlijk ook belangrijk. Daarom kun je je rijles Amsterdam inplannen wanneer het jou uitkomt. Wij lessen niet alleen gedurende werkdagen, maar ook in de avonduren en zelfs in de weekenden. Daarmee is er veel flexibiliteit en kun je snel je rijbewijs behalen.

Duidelijke én eerlijke prijzen

Bij Rijschool 5 Sterren kom je nooit voor verrassingen te staan. Van tevoren is het namelijk direct duidelijk wat je betaalt voor je rijbewijs. Via ons handige prijzenoverzicht kun je precies zien wat je betaalt voor een losse rijles en wat je betaalt voor een van onze lespakketten. Naast gewone rijlessen bieden wij ook een spoedcursuspakket aan. Vanzelfsprekend is dit pakket iets duurder, maar je behaalt je rijbewijs ook vele malen sneller.

Kies je rijlespakket

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij een aantal rijlespakketten samengesteld. Je kunt gemakkelijk een keuze maken tussen 10, 20 of 30 rijlessen. Vaak kunnen wij tijdens de eerste proefles al goed inschatten hoeveel rijlessen je nodig hebt. Wij adviseren je natuurlijk graag. Dat advies kan je meenemen in je beslissing, maar uiteindelijk ben jij natuurlijk zelf degene die bepaalt hoeveel rijlessen je afneemt.

Kies je liever voor een spoedcursus?

Wil je graag een rijles Amsterdam inplannen, maar dan bij voorkeur heel veel rijlessen achter elkaar? Dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Je kunt namelijk een spoedcursus inplannen. Je zult flink wat rijlessen achter elkaar volgen, zodat je je rijbewijs snel kunt behalen. De tarieven voor een spoedopleiding vind je eveneens terug op onze prijzenpagina.

Betalingsregelingen

Voor veel cursisten is het lastig om zo’n groot bedrag in een keer te voldoen. Daar hebben wij natuurlijk alle begrip voor. Om die reden bieden wij verscheidene betalingsregelingen aan. Zo kun je in termijnen betalen als je dat graag wilt. Vraag ons gerust naar de voorwaarden.

Een cursus theorie?

Sommige cursisten zijn bijzonder goed in de praktijk, maar hebben moeite met de theorie. Andersom komt het natuurlijk ook voor: sommige leerlingen hebben nul fout tijdens de theorie, maar doen een aantal keren over het afrijden. Met onze stap-voor-stapmethode zorgen wij er doorgaans voor dat studenten in een keer slagen voor de praktijk. Met onze theoriecursus werkt dat ook zo: wij bieden een 100% slagingsgarantie. De cursus theorie wordt gegeven door gecertificeerde en ervaren docenten en komen overeen met de stof van het CBR. Als je goed oplet, slaag je gegarandeerd in een keer.

T.T.T.

De tussentijdse toets is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Tegenwoordig is het mogelijk om de speciale verrichtingen alvast te doen tijdens deze cursus. Je slagingskans stijgt met maar liefst 20 procent als je de tussentijdse toets hebt gevolgd. Wij raden dit dan ook sterk aan. Zo kun je erg ontspannen naar het eindexamen en behaal ook jij je rijbewijs in een keer.

Rijles Amsterdam: een proefles aanvragen?

Ben je klaar voor een rijles Amsterdam? Wil je graag je eerste proefles aanvragen? Dan kun je gebruikmaken van ons online aanmeldformulier. Tijdens je proefles kunnen wij al goed inzien hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt. De proefles is vrijblijvend, dus je zit helemaal nergens aan vast. Meld je vandaag nog aan.

[Aanmelden voor een proefles]

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over de rijlessen of over onze rijschool? Dan kun je uiteraard op ieder moment van de dag contact met ons opnemen: ons e-mailadres is altijd bereikbaar. Stuur ons gericht een bericht op info@rijschool5sterren.nl of gebruik het contactformulier. Op werkdagen kun je ons ook tussen 09.00 en 17.00 uur bellen op het nummer 020-2620476.