fbpx

De beste keuze onder de Rijscholen Amsterdam

Er zijn zoveel rijscholen, maar hoe weet je of je de beste keuze maakt? Gelukkig beschikken alle rijscholen tegenwoordig de mogelijkheid om gebruik te maken van een vrijblijvende proefles. Zo krijg je alvast een eerste indruk over hoe het is om zelf achter het stuur te zitten, maar ook of de rijschool van jouw keuze bij jou past. Ook bij Rijschool 5 Sterren kun je natuurlijk altijd een proefles nemen. Bij deze proefles krijg je ook meteen advies op maat. Dat betekent dat het advies geheel voor jou persoonlijk is.Rijscholen Amsterdam

Steeds meer rijscholen bieden veel verschillende leertrajecten aan. Net als andere rijscholen bieden wij naast reguliere lespakketten en spoedcursussen, nu ook rijlessen vanaf 16 en 17 jaar aan en rijden volgends de RiS methode. Maar Rijschool 5 Sterren heeft al ruim twintig jaar ervaring in het geven van rijlessen en het begeleiden van alle soorten cursisten, hierdoor zijn de lessen nóg effectiever dan bij andere rijscholen. Welk lespakket je bij ook kiest, bij Rijschool 5 Sterren geven we je optimale begeleiding van het begin tot het einde. Je leert rijden in een vaste lesauto, die je iedere les meer vertrouwt zal zijn. Ook krijg je les van een vaste instructeur, die inzicht heeft in jouw leerstijl, jouw sterke kant en jouw verbeterpunten. Hij houdt een overzicht bij van jouw vorderingen, zodat hij jou de ondersteuning geeft die je nodig hebt. Ook zal hij ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk al zelfstandig kunt rijden. Op die manier helpen wij jou snel en veilig de weg op.

Rijscholen

Bij Rijschool Amsterdam kun je jouw lessen plannen wanneer dir jou uitkomt. Dat betekent dat je deze ook in het weekend en in de avonden kunt plannen. Wel raden wij het aan om zoveel mogelijk doordeweeks te rijden, omdat dan de meeste variatie in het verkeer te vinden. Hierdoor zul je leren rijden in veel verschillende situaties.