fbpx

Rijschool Amsterdam

Ben je op zoek naar een rijschool in Amsterdam? Kies voor een betrouwbare, betaalbare én kwalitatieve rijschool Amsterdam: kies voor Rijschool 5 Sterren! Al ruim 20 jaar is onze rijschool een begrip in Amsterdam en omstreken. Meld je vandaag nog aan voor een vrijblijvende proefles.

Waarom kiezen voor rijschool Amsterdam 5 Sterren?

Rijschool Amsterdam 5 Sterren is de beste in zijn regio! Dat vinden wij niet alleen zelf, maar ook onze leerlingen en cursisten denken daar zo over. Op Google worden wij namelijk bijzonder goed beoordeeld. Wij scoren een 4,9 uit 5 op basis van meer dan 50 reviews. Natuurlijk zijn wij daar ook erg trots op. Sinds 1992 zijn wij een begrip in Amsterdam én omgeving en daarmee hebben wij bijzonder veel ervaring. Ervaring die we graag met je delen, zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs behaalt.

Hoog slagingspercentage

Onze rijschool is niet alleen goed en betaalbaar, maar ook hebben wij een hoog slagingspercentage. In vergelijking tot andere rijscholen in de omgeving Amsterdam, zit je bij ons aan het betere adres.

Hier bieden wij rijlessen aan

Rijschool Amsterdam 5 Sterren is gevestigd in onze prachtige hoofdstad. Dat betekent echter niet dat wij enkel gebonden zijn aan de stad. Wij bieden namelijk ook rijlessen aan buiten Amsterdam. Zo kun je onder andere ook autorijlessen boeken in de regio’s Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Duivendrecht, Badhoevedorp en Zwanenburg. Ben je woonachtig in een van deze plaatsen? Plan gerust een rijles bij ons in.

Stapsgewijs je rijbewijs behalen

Wij willen natuurlijk het liefste dat jij je rijbewijs in een keer behaalt. Daar gaan wij ons best voor doen én jij natuurlijk ook. Om ervoor te zorgen dat de slagingskans zo hoog mogelijk is, zullen we een persoonlijk plan voor je uitstippelen. Op die manier leer jij stap voor stap steeds iets beter autorijden. Stapsgewijs je autorijbewijs behalen is de beste manier om in een keer te slagen. Je kunt uitgaan van onze ervaring!

Scherpe prijzen

Rijschool Amsterdam 5 Sterren kiest ervoor om scherpe prijzen te hanteren. Het leven is al duur genoeg én dat weten wij als geen ander. Om die reden hebben we in een handig overzicht geplaatst hoeveel je betaalt voor een losse rijles, hoeveel je betaalt voor een pakket en hoeveel een praktijkexamen bij het CBR kost. Ook bieden we speciale spoedcursuspakketten aan. Deze zijn iets duurder, maar je haalt je rijbewijs dan ook beduidend sneller. Wil je graag snel de weg op? Dan is het spoedcursuspakket misschien iets voor jou. Uiteraard kun je ons ook raadplegen voor advies.

Rijden wanneer het jou uitkomt

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat je rijdt wanneer het jou uitkomt. Daarom rijden wij niet alleen overdag, maar ook in de avonduren en zelfs in de weekenden. Laat gerust weten wanneer het jou uitkomt om rijlessen te volgen. Op basis daarvan kunnen wij de juiste instructeur voor je uitzoeken én je aanstaande rijlessen goed inplannen.

Kies je pakket bij Rijschool Amsterdam 5 Sterren

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we bij Rijschool Amsterdam 5 Sterren gekozen voor een drietal pakketten: 10 rijlessen, 20 rijlessen en 30 rijlessen. Op basis van de eerste proefles kunnen wij vaak inschatten hoeveel rijlessen je nodig hebt. In overleg kunnen wij dan samen een geschikt pakket voor je uitzoeken. Uiteindelijk ben jij zelf degene die beslist, maar wij bieden hierin graag een adviserende rol.

Spoedopleiding volgen?

Sommige cursisten willen ook graag een spoedopleiding volgen. Dat snappen wij maar al te goed bij Rijschool Amsterdam 5 Sterren! Je rijbewijs is natuurlijk behoorlijk handig en dat biedt ontzettend veel vrijheid. Ook daarvoor hebben we een aantal pakketten samengesteld. Deze vind je terug op deze prijzenpagina op onze website.

Flexibele betaalregeling

Bij Rijschool Amsterdam 5 Sterren snappen wij dat het lastig kan zijn om het bedrag van een rijlespakket in een keer te voldoen. Gelukkig hoeft dat ook niet, want wij bieden een flexibele betaalregeling aan. Zo is het onder andere mogelijk om in termijnen te betalen. Vraag ons gerust naar de voorwaarden.

Theorie

De theorie is vaak een struikelblok voor veel leerlingen. Het is natuurlijk ook bijzonder lastig: je moet ontzettend veel vragen beantwoorden en het gaat allemaal erg snel. De een heeft er totaal geen moeite mee, terwijl de ander dat wel heeft. Gelukkig bieden wij voor iedereen een theoriecursus. Daarmee zorgen wij ervoor dat je 100 procent kans hebt op slagen.

Onze theoriecursus bevat namelijk exact dezelfde stof als wat men vraagt bij het CBR-examen. De optionele theoriecursus wordt gegeven door gecertificeerde en ervaren docenten.

Tussentijdse toets

Binnen onze rijschool bieden we ook een tussentijdse toets aan. Dit is voor iedere cursist ontzettend handig. Je meet namelijk niet alleen jouw persoonlijke vorderingen, maar ook is de slagingskans maar liefst 20 procent hoger. Als je wilt, kun je zelfs de speciale verrichtingen al doen bij de tussentijdse toets. Vaak krijg je dan vrijstelling bij het eindexamen en dat zorgt voor minder druk op de ketel. Wij adviseren daarom dat je dit erbij neemt. Uiteraard komt dit uitgebreid aan bod als je je rijlespakket uitzoekt.

Een proefles aanvragen?

Wil je graag een proefles aanvragen bij Rijschool Amsterdam 5 Sterren? Dat is een verstandige keuze! Met behulp van een proefles kunnen wij namelijk al goed inzien hoe gevorderd je bent met autorijden. Op basis daarvan kunnen wij ook direct een efficiënt en persoonlijk leerplan voor je uitstippelen. Aan de hand van het rijgedrag kunnen we eveneens inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Uiteraard is de proefles volledig vrijblijvend, dus meld je gerust aan.

[Aanmelden voor een proefles]

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen? Dan kun je uiteraard op ieder moment van de dag contact met ons opnemen: ons e-mailadres is altijd bereikbaar. Stuur ons gericht een bericht op info@rijschool5sterren.nl of gebruik het contactformulier. Op werkdagen kun je ons ook tussen 09.00 en 17.00 uur bellen op het nummer 020-2620476.