fbpx

Spoedcursus rijbewijs in je vakantie?

Kijk op rijschool5sterren

Wil jij graag snel je rijbewijs halen? Je hebt bijvoorbeeld een paar weken vakantie, en ziet dit als de ideale mogelijkheid om eindelijk het rijden onder de knie te krijgen? Of je moet voor je nieuwe baan kunnen rijden in een auto? Dan is het mogelijk om een spoedcursus rijbewijs te volgen. Bij rijschool5sterren helpen we je graag om snel je rijbewijs te halen. De Rijschool staat bekend als betrouwbaar met goede individuele lessen. Ze hebben een unieke lesmethode die rekening houdt met de individuele wensen. Zo is er een vrouwvriendelijke les en een les tegen faalangst bijvoorbeeld. Ze hebben daarnaast een hoog slagingspercentage, wel 96 procent!Spoedcursus rijbewijs Amsterdam

In 10 of 14 dagen je rijbewijs in handen hebben

De spoedcursus rijbewijs van rijschool5sterren kan in 10 of 14 dagen behaald worden. Eerst wordt in een proefles gekeken hoe jouw rijvaardigheid is. Tijdens deze intake van 120 minuten zien we hoe snel we denken dat jij je rijbewijs zult halen. De ene persoon heeft het autorijden nu eenmaal eerder onder de knie dan de andere. Het gaat erom dat je alle handelingen tegelijk uitvoeren in de auto, snel door hebt. Mocht 10 of 14 dagen misschien iets te snel zijn, dan is het ook mogelijk om een snelcursus rijbewijs binnen drie tot acht weken te volgen. De lessen volg je op het tempo dat bij jou past, supersnel tot iets langzamer. De rijschool zorgt altijd voor genoeg examen datums voor de spoedcursus rijbewijs. En dit alles voor een betaalbare prijs.

Neem nu contact op voor een intake gesprek

Heb je naar aanleiding van dit artikel het idee dat je gelijk met de spoedcursus rijbewijs wilt beginnen? Neem dan nu contact op om een datum voor het intake gesprek af te spreken. Je kunt dan binnen een paar weken misschien al met een rijbewijs afgereden zijn! Mocht je nog meer vragen over de spoedcursus rijbewijs hebben, stel ze dan gerust via onze website rijschool5sterren. We helpen je graag snel en veilig de weg op!