fbpx

Theorie herexamens zijn verleden bij Rijschool 5 Sterren

Het is een bekend fenomeen: cursist na cursist die teleurgesteld het CBR kantoor verlaat. De Instructeurs van Rijschool 5 Sterren hebben jarenlang met lede ogen moeten aanzien hoe studenten massaal zakten voor hun theorie-examen. Maar nu slaan wij terug! Door onze cursisten een uitstekende theoriecursus aan te bieden, zorgen wij dat iedereen 100% kans heeft op slagen!theorie

De Theoriecursus van Rijschool 5 Sterren is geheel ingespeeld op de stijl van examineren bij het CBR. Dat betekent dat tijdens onze Theoriecursus precies dezelfde leerstof gegeven wordt als het CBR zal vragen in het examen. Ook wordt er geoefend met de Theorie in dezelfde omstandigheden als dat je het Theorie-examen in zal afleggen.

De Theorie-cursus zal worden gegeven door gecertificeerde en ervaren docenten die bekend zijn bij het CBR. Zij zullen je helpen om de theorie in overzichtelijke stukken op te delen, zodat je de informatie snel kunt verwerken. Ook zullen zij erop gebrand zijn om je aan te leren om de geleerde theorie toe te passen in de praktijk. Dat zal niet alleen zorgen voor een 100% slagingsgarantie bij het theorie-examen, maar zal ook de slagingskans voor het praktijkexamen aanzienlijk omhoog brengen!


Aanmelden